Over mij

Betrokken, flexibel, concreet, warm en veelzijdig. Dit zijn vijf woorden die mij beschrijven. Ik ben Sasja de Bie en ik heb een praktijk voor haptotherapie en zwangerschapsbegeleiding in Amsterdam-Oost.

 

Voordat ik mijn praktijk startte, heb ik ruim vijftien jaar in de media- en communicatiewereld gewerkt. Toen al was ik gefascineerd door de psychologie van de mens. Waarom doen mensen wat ze doen? En hoe bereik je dat je echt doet wat je wilt? Met als doel om invloed te hebben over de kwaliteit van je leven. Ik wilde mensen daarbij helpen en heb daarom de vijfjarige Post-HBO opleiding Haptotherapie gedaan.

 

Iedereen leert en ontwikkelt zich op een unieke manier en mijn begeleiding is daarom ook persoonlijk, onderzoekend en flexibel. Mensen ervaren mij als toegankelijk, duidelijk en betrokken. Ik ben getrouwd en moeder van twee jongens.

 

 

Ervaringen van anderen

Isabel, 31 jaar, presteerde op haar werk niet zoals ze wilde.

Ik kwam niet uit de verf om mijn werk. Door de sessies bij Sasja heb ik geleerd mijn kwaliteiten beter in te zetten. Ik ben beter gaan presteren en heb eindelijk het vast contract binnen.

 

Judith, 54 jaar, hersenschudding en stressklachten

Ik heb de Haptonomie sessies als zeer positief ervaren. Mijn klachten werden serieus genomen en tijdens de sessies werd er heel gericht en adequate gehandeld. Een veilige plek waar daadkrachtig gewerkt werd aan mijn herstel.

 

Linda, 29 jaar, burn out

Mijn haptonomie-ervaring bij Sasja heeft me ontzettend geholpen om opnieuw mijn lichaam aan te voelen en alle signalen die je lichaam geeft te herkennen. Bij Sasja kreeg ik duidelijke uitleg, voelde ik me begrepen en kreeg ik goede tips mee waar ik in mijn dagelijkse leven mee aan de slag kon. De sessies waren veelzijdig en na elke sessie voelde ik me ontzettend ontspannen. In het begin was ik bang dat haptonomie te zweverig zou zijn maar achteraf ben ik ontzettend blij dat ik eraan begonnen ben.